Οδηγίες ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ: Όλοι αίτηση στο ΠΕΔΥ και μετά προσφυγή

«Όλοι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ πρέπει να κάνουν αίτηση-δήλωση ένταξης στο ΠΕΔΥ και προσφυγή κατά της διαπιστωτικής πράξης με ασφαλιστικά μέτρα».


Την οδηγία αυτή δίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γιατρών ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) προς όλους τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, τονίζοντας ότι «εάν κερδίσουν οι γιατροί τα ασφαλιστικά μέτρα μετά από 1 μήνα, όταν θα εκδικασθούν, θα μπορέσουν να διατηρήσουν το ιδιωτικό ιατρείο τους έως την κανονική εκδίκαση της υπόθεσης μετά πολλούς μήνες, παράλληλα με την ένταξη τους στο ΠΕΔΥ».


Η προθεσμία για κατάθεση της αίτησης - δήλωσης ένταξης στο ΠΕΔΥ είναι έως και την Τετάρτη 26-02-2014 και οι γιατροί απευθύνονται στις κατά τόπους ανάλογα με τον Δήμο όπου υπάγεται η Μονάδα που υπηρετούσαν Περιφερειακές Διευθύνσεις ΕΟΠΥΥ.


Από το υπουργείο Υγείας εκτιμούσαν ότι περίπου οι μισοί γιατροί του ΕΟΠΥΥ θα έκαναν τη σχετική αίτηση, ελπίζοντας ότι οι άλλοι μισοί θα επιλέξουν το ιδιωτικό τους ιατρείο.


Την Πέμπτη το πρωί, θα υπάρχει μια σαφής εικόνα για το πόσοι γιατροί έκαναν τη δήλωση προκειμένου να ενταχθούν στο ΠΕΔΥ και αν υπάκουσαν στις οδηγίες της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ.Πάντως, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, κατατέθηκαν 392 αιτήσεις από τους γιατρούς, 1154 από το υγειονομικό προσωπικό και 140 αιτήσεις από το διοικητικό προσωπικό, συνολικά δηλαδή 1686 αιτήσεις από τους εργαζόμενους του ΕΟΠΥΥ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons