Ξεχειλίζει η οργή των γιατρών της ΝΔ για τον Άδωνι


Ξεχειλίζει πλέον η οργή των γιατρών της Νέας Δημοκρατίας προς το πρόσωπο του υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη η οποία εκφράστηκε ανεμπόδιστα, το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία του κόμματος στην Συγγρού.

Σε μία συνάντηση που ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και τελείωσε λίγο μετά τη 1 το πρωί, οι γιατροί ανέλυσαν όλα τα δεδομένα αναφορικά με το νομοσχέδιο της ΠΦΥ, το θέμα των εργασιακών σχέσεων του κλάδου που αλλάζει άρδην, ενώ κατέθεσαν την σφοδρή τους απογοήτευση προς το πρόσωπο του υπουργού Υγείας, οποίος όπως είπαν, μόνο μεταρρύθμιση της ΠΦΥ δεν πραγματοποιεί.

Οι γιατροί όμως είναι σφόδρα απογοητευμένοι και για έναν επιπλέον λόγο, για το γεγονός ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν εφαρμόζει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Όπως τονίστηκε στην συνάντηση, η Νέα Δημοκρατία στο πρόγραμμά της δεν μιλούσε ούτε για απολύσεις, ούτε για πλήρη και αποκλειστική απασχόληση.

Στην φάση αυτή όμως, όπως ειπώθηκε, το μείζον θέμα δεν είναι οι εργασιακές σχέσεις των γιατρών- οι οποίες έτσι και αλλιώς έχουν δρομολογηθεί με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων- αλλά η περίθαλψη των πολιτών, η οποία ξεκάθαρα καταβαραθρώνεται.

Γι αυτό, όπως τόνισαν τόσο οι γιατροί της Νέας Δημοκρατίας αλλά και όπως τονίζουν συχνά τελευταία οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, θα δώσουν την χαρά στον κ. Γεωργιάδη, να απολύσει τον ιατρικό κλάδο και να καρπωθεί την… δόξα της τρόικας.

Το επόμενο βήμα πάντως όλων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, είναι να τσιγκλίσουν – όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά- τους βουλευτές, προκειμένου να μην ψηφισθεί το ανθρωποκτόνο νομοσχέδιο. Διότι όπως αναφέρουν, όποιος ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ΠΦΥ και την αλλαγή του ρόλου του ΕΟΠΥΥ θα είναι υπεύθυνος της μοίρας του και της μοίρας όλης της κοινωνίας.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons