Αποδελτίωση της συνέντευξης του Υπουργού Υγείας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ!


1. Το πλαφόν θα παραμείνει ως έχει γιατί αλλιώς δεν υπάρχουν χρήματα και θα έπρεπε να κάνει clawback στις φαρμακοβιομηχανίες.
2. Αν και επιβραβεύει κάποιους υπερσυνταγογράφους δεν πειράζει γιατί επιβραβεύει κυρίως τους ΚΑΛΟΥΣ γιατρούς με πελατεία.

3. Αν εφαρμοστεί το ΜΟ ανα συνταγή ανα ειδικότητα ανα ασθενή ΔΕ θα υπάρχει ταβάνι γιατί απλά ο ασθενής θα πηγαίνει σε πολλούς γιατρούς και η δαπάνη θα ξεφύγει.4. Οι νέοι γιατροί κερδίζουν τη 3ετία και πάλι είναι πολλά.

5. Αυτοί που έχουν ακριβά φάρμακα (πχ καρκινοπαθείς) να πάνε εκεί που τους τα εγραφαν και το 2013 γιατί αυτοί οι γιατροί ακριβως γιατι έγραφαν ακριβά έχουν και μεγάλο πλαφόν.

6. Αν οι γιατροί θέλουν νέους ασθενείς ας κάνουν οικονομία από τους παλιοτερους αλλάζοντας σε γενόσημα.

7.Αν οι γιατροί που έγραφαν ακριβά δεν συνεχίσουν και διώχουν τους ασθενείς τους του χρόνου το πλαφόν τους θα μειωθεί (δηλαδή καθε χρόνο το πλαφόν θα μειώνεται με βάση τον προηγούμενο).

8. Συγχαρητήρια σε Σουλιώτη και Θεοδωράκη

9. οι νέοι γιατροί σύντομα θα πάρουν ΕΟΠΥΥ.

10. Το πλαφόν ραντεβού θα ανακοινώνεται μέσω ιντερνετ ώστε να μη μπορεί ο γιατρός να ισχυρίζεται ότι το έκλεισε.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons