Τα έξι πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ που θα λειτουργήσουν στις 20 Μαρτίου


Στις 20 Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία των πρώτων πολυϊατρείων, τα οποία ανήκαν στον ΕΟΠΥΥ και τώρα θα λειτουργούν στο πλαίσιο του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).

Πρόκειται για τις δομές του Βύρωνα, της Δάφνης, της Πετρούπολης, της Αργυρούπολης, του Νέου Κόσμου και του Οίκου Ναύτου στον Πειραιά.

Οι μονάδες θα στελεχωθούν με το προσωπικό και τους γιατρούς που υπηρετούσαν στον ΕΟΠΥΥ και οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση ένταξης στον νέο φορέα έως την Πέμπτη.
Στις 4 Μαρτίου, λήγει η διαθεσιμότητα του προσωπικού ειδικών κατηγοριών του ΕΟΠΥΥ και στις 19 του ίδιου μήνα η διαθεσιμότητα του λοιπού προσωπικού.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από τους 5.500 γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, οι 1.389 είχαν υποβάλει αίτηση ένταξης στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Όσοι δεν υποβάλουν αίτηση, θα μπορούν να λειτουργήσουν ως συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί.

Απομακρύνονται


Όσοι κάνουν αίτηση αλλά δεν προσέλθουν, θα απομακρυνθούν εσαεί από τον Οργανισμό, όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας.

'Δεν μπορεί να δεσμεύουν θέσεις, τις οποίες δεν έχουν πρόθεση να καταλάβουν', ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons