Με 151 'ναι' υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το ΠΕΔΥ

Δεν υπήρξε, τελικά, πρόβλημα με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον νέο ΕΟΠΥΥ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία, προκειμένου να εκφραστούν στη Βουλή οι αντιδράσεις που είχαν υπάρξει σε διατάξεις του νομοσχεδίου.

Από την ψηφοφορία, ωστόσο δεν προέκυψε καμία έκπληξη, καθώς υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν 151 βουλευτές, ενώ το καταψήφισαν 119 βουλευτές της αντιπολίτευσης.


Το νομοσχέδιο παίρνει πλέον τον δρόμο της δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, την ώρα που δρομολογείται η κινητικότητα 8.500 γιατρών και εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ.


Οι υγειονομικοί πραγματοποίησαν την Πέμπτη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των ρυθμίσεων, χωρίς να υπάρξει κανένα αποτέλεσμα.


Εκτός κινδύνου


Το νομοσχέδιο προκάλεσε τριβές και στο εσωτερικό της ΝΔ, με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Βαρβάρα Ανεμοδουρά (φωτό) να έρχεται το βράδυ της Τετάρτης σε έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) κ. Μιχάλη Βλασταράκο.


Η κ. Ανεμοδουρά έχασε τις αισθήσεις της και διακομίστηκε στο 'Τζάνειο', όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Ο κ. Βλασταράκος σχολίασε ότι δεν υπάρχει λόγος αποπροσανατολισμού μας μέσω επικοινωνιακών τακτικών, ειδικά τη σημερινή ημέρα που το αρραγές μέτωπο των ιατρών όλης της χώρας βρίσκεται στους δρόμους για να δώσει τη μάχη ενάντια στο Νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΕΔΥ)'.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons