Συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών για τα Θεραπευτικά Πρωτόκολλαiea isa Την έναρξη της συστηματικής συνεργασίας τους για την αποτελεσματική εφαρμογή των Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών ανακοίνωσαν σήμερα ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών κος Α. Σκουτέλης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΙΣΑ με την παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών.

Οι δύο φορείς ξεκινούν ένα πλαίσιο συνεργασίας, με την συγκρότηση κοινής Ομάδας Αξιολόγησης της εφαρμογής των Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων, καθώς την ανάπτυξη προγραμμάτων ενημέρωσης και εκπαίδευσης των ιατρών, με την συνεργασία των επιστημονικών ιατρικών εταιρειών ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων.

Άμεση στόχοι της συνεργασίας αυτής είναι,
  • να προωθηθεί μέσα από τα Θεραπευτικά Πρωτόκολλα ένα πλαίσιο καλής ιατρικής πρακτικής, βασισμένης στην τεκμηριωμένη ιατρική (evidencebasedmedicine).

  • να επιτευχτεί η μελέτη και η παρακολούθηση της Κλινικής Συνταγογράφησης μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ιατρών από την εφαρμογή των Πρωτοκόλλων Συνταγογράφησης  • να τεθούν οι βάσεις για την ενσωμάτωση στην κλινική πρακτική των ιατρών των κλινικών διαγνωστικών και διαφοροδιαγνωστικών πρωτοκόλλων.Μέσα από τη συνεργασία αυτή, ο ΙΣΑ και η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών ανοίγουν νέους επιστημονικούς ορίζοντες στον ιατρικό κόσμο. Πιστεύουμε, ότι μέσα από την πρωτοβουλία αυτή και τις δράσεις μας, θα προσφέρουμε το καλύτερο στους ιατρούς μέλη μας, τόσο στην καθημερινότητα της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος όσο και στην επιστημονική τους κατάρτιση.


Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκ μέρους της Ιατρικής Εταιρεία Αθηνών, ο Πρόεδρος κος Α. Σκουτέλης, η Αντιπρόεδρος κα Ν. Μαγκίνα, ο Γεν. Γραμματέας κος Ε. Θηραίος και ο Ειδικός Γραμματέας κος Σ. Παπαγεωργίου και εκ μέρους του ΙΣΑ, ο Πρόεδρος κος Γ. Πατούλης και ο Ταμίας κος Φ. Πατσουράκος.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons