Σε δύο εβδομάδες νόμος του κράτους το Ν/Σ για την ΠΦΥ


Σε δύο εβδομάδες από σήμερα θα είναι νόμος του κράτους το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.


Σε δηλώσεις του ο κ. Γεωργιάδης, αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στο συγκυβερνών κόμμα, λέγοντας ότι «Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τη μεταρρύθμιση και στηρίζει το νομοσχέδιο και έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας σε αυτό το θέμα. Το ΠΑΣΟΚ έκανε μία αξιοσέβαστη εργασία, προσπαθώντας να βελτιώσει διάφορα άρθρα του νομοσχεδίου, να τα κάνει πιο σαφή και πιο λειτουργικά. Εμείς κάθε καλή ιδέα, απ’ όπου και αν προέρχεται, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα να την υιοθετήσουμε εφ’ όσον γίνεται με γνώμονα να γίνει η μεταρρύθμιση.Οι γενικές γραμμές του νομοσχεδίου είναι γνωστές, δεν αλλάζουν».

Εν τω μεταξύ το επίμαχο νομοσχέδιο- που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από γιατρούς και πολιτικά κόμματα- συζητείται σήμερα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons