Αντι για σκιαγραφικό έδωσαν αντισηπτικό σε ασθενή στο ΡέθυμνοΝοσ. Ρεθύμνου Για μια αξονική τομογραφία πήγε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ένας 60χρονος καρκινοπαθής και βρέθηκε να νοσηλεύεται καθώς αντί για το ειδικό σκιαγραφικό υγρό, του χορηγήθηκε…αντισηπτικό σαπούνι !!!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη όταν ο 60χρονος πήγε στο νοσοκομείο για μια αξονική ρουτίνας προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της ασθένειάς του.

Όμως, όταν του δόθηκε το ειδικό σκιαγραφικό σκεύασμα, ένοιωσε ένα κάψιμο και το ανέφερε αμέσως.

Ευτυχώς υπήρξε άμεση ανταπόκριση των γιατρών, και μόλις διαπιστώθηκε

απο τα υπολλείμματα του σκευάσματος πως επρόκειτο για αντισηπτικό σαπούνι, του έγιναν οι αναγκαίες εξετάσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία του, ενώ σύμφωνα με το διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σύμφωνα με τον κ.Ξυπολυτά, κάποιος απο το προσωπικό του Νοσοκομείου πήρε ένα – άδειο απο το σκιαγραφικό υγρό – μπουκάλι και έβαλε μέσα αντισηπτικό σαπούνι.

Έτσι, πριν την αξονική τομογραφία στον 60χρονο, πήραν το συγκεκριμένο μπουκάλι και θεωρώντας πως περιέχει σκιαγραφικό του το έδωσαν.

Ευτυχώς, χωρίς τραγικές επιπτώσεις, καθώς το αντισηπτικό ήταν σε μεγάλη διάλυση με νερό.

(Με πληροφορίες απο Νέα Τηλεόραση)


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons