Ειδοποίηση του ΙΣΑ προς τους γιατρούς μέλη του για τη δαπάνη συνταγογράφησηςΚαλούμε τους γιατρούς μέλη μας να συνεχίσουν να συνταγογραφούν με επιστημονική και συνειδησιακή ευθυκρισία, στοχεύοντας στην κατάλληλη θεραπεία των αρρώστων τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Τους καλούμε να συνεχίσουν απρόσκοπτα να θεραπεύουν τους ασθενείς τους και να μην εγκαταλείψουν την κλινική συνταγογραφία και την τύχη της υγείας των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στα χέρια άσχετων λογιστών.

Όποιος γιατρός έχει υπερκαλύψει το μηνιαίο πλαφόν του και πρέπει να συνταγογραφήσει περαιτέρω αγωγές, ή έχει άλλες ενστάσεις, μπορεί να το δηλώσει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στοσυστάθηκε και λειτουργεί στον ΕΟΠΥΥ plafoniatroi@eopyy.gov.gr για αυτό το σκοπό.


Καταδικάζουμε τον αδόκιμο αυτό τρόπο με τον οποίον επιλέγει να κάνει οικονομία ο ΕΟΠΥΥ εις βάρος των ασφαλισμένων…και δηλώνουμε ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα είναι στο πλευρό όλων των γιατρών μελών του.


Επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματος μας, καλούμε τους γιατρούς μας να συνεχίσουν να ασκούν απρόσκοπτα το ιατρικό τους λειτούργημα και να εξυπηρετούν τους ασθενείς τους, με αποκλειστικό γνώμονα το ισότιμο όφελος όλων των αρρώστων της Ελλάδας.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons