Παράταση συμβάσεων με παρόχους υγείας (εκτός θεραπευτών ιατρών)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Παράταση συμβάσεων με παρόχους υγείας (εκτός θεραπευτών ιατρών)

Με την υπ' αριθμ. 952/152/12-12-2013 απόφασή του, το Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. αποφάσισε:

- την παράταση της ισχύος των συμβάσεων, μεταξύ του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και Παρόχων Υγείας, εκτός των συμβάσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με Θεραπευτές ιατρούς, που λήγουν πριν από την 30/4/2014, έως την ημερομηνία αυτή (30/4/2014).

- η παράταση αυτή, να αφορά στις υφιστάμενες συμβάσεις μεταξύ του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με Διαγνωστικά Εργαστήρια, Κλινικές, Φυσικοθεραπευτές, Οδοντοτεχνίτες, Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, Οικοτροφεία, Ιδρύματα/Κλινικές Χρονίων Παθήσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και Δομές Ψυχικής Υγείας.

- τη διατήρηση του δικαιώματος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. να καταγγείλει αζημίως τις συμβάσεις αυτές πριν τη λήξη τους, ύστερα από έγγραφη ενημέρωση των Παρόχων Υγείας, τριάντα (30) ημέρες πριν την ημερομηνία καταγγελίας των συμβάσεων.Ο Πρόεδρος ΕΟΠΥΥ


Δημήτρης Α. Κοντός
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons