Στη Βουλή την Παρασκευή το νομοσχέδιο για τον νέο ΕΟΠΥΥ


Στη Βουλή θα έρθει την Παρασκευή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, το οποίο θα ρυθμίζει τις διαδικασίες της μετατροπής του ΕΟΠΥΥ, από αγοραστή και πάροχο, μόνο σε αγοραστή υπηρεσιών Υγείας.Θα καθορίζει, επίσης, τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας και της μεταφοράς των εργαζομένων από τον ΕΟΠΥΥ στις υγειονομικές περιφέρειες (ΥΠΕ).Τα παραπάνω ανέφερε ο υπουργός Υγείας την Τρίτη, αμέσως μετά το τέλος της

συνάντησης που είχε με τον τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, τίθενται σε κινητικότητα περίπου 8.000 εργαζόμενοι και γιατροί του Οργανισμού:

'Δεν λέω ακριβές νούμερο, διότι αυτά είναι υπό διαμόρφωση', σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

ΑΣΕΠ


Οι γιατροί - είπε - εξαιρούνται από τη διαδικασία του ΑΣΕΠ:

'Επειδή ολόκληρες οι μονάδες, καθ’ ολοκληρίαν, μπαίνουν σε διαθεσιμότητα και κινητικότητα, δεν υπάρχει λόγος να εμπλακεί το ΑΣΕΠ και να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση της διαδικασίας.

Στόχος μας είναι η διαδικασία να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα και να έχουμε πάρα πολύ γρήγορα σε λειτουργία το νέο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας'.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons