ΕΟΠΥΥ: Θα πληρώσει τους γιατρούς για Αύγουστο και Σεπτέμβριο.


Μέσα στις επόμενες μέρες θα πληρωθούν οι γιατροί για τις ιατρικές πράξεις Αυγούστου και για τις επισκέψεις Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στην οποία αναφέρεται ότι "η προσπάθεια που καταβάλλει ο Οργανισμός για συχνότερες και τακτικότερες πληρωμές αντί να βρίσκει αποδοχή, δυσφημείτε και εντάσσεται σε παιχνίδια και πρακτικές εντυπωσιασμού."

Η πραγματικότητα σύμφωνα με τoν ΕΟΠΥΥ είναι ότι έχει ήδη πληρωθεί πανελλαδικά το 93% των ιατρών για τις επισκέψεις του Αυγούστου και το 97% των ιατρών για τις ιατρικές πράξεις του Ιουλίου. Παράλληλα έχει ήδη οριστικοποιηθεί και τις επόμενες ημέρες θα πληρωθούν οι ιατρικές πράξεις του Αυγούστου και οι επισκέψεις του Σεπτεμβρίου.


«Ο ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσει την προσπάθεια του για την έγκαιρη καταβολή των πληρωμών στους πάροχους και τους προμηθευτές τους. Από την άλλη πλευρά όμως οι εκπρόσωποι των συλλογικών οργάνων των ιατρών που έχουν και την ευθύνη της διοικούσας Επιτροπής του ΤΣΑΥ θα πρέπει να δείξουν την ίδια επιμέλεια για την μεταφορά των εισφορών του ΤΣΑΥ προς τον ΕΟΠΥΥ, η οποία καθυστερεί επί μακρόν και ξεπερνά τα 30 εκ. ευρώ.
Η συνέπεια δεν πρέπει να απαιτείται μόνο από τον ΕΟΠΥΥ αλλά να υπηρετείται και από τους θεσμικούς εταίρους στο χώρο της υγείας.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους συντάκτες των εμπρηστικών ανακοινώσεων κατά του ΕΟΠΥΥ να σταματήσουν να πριονίζουν το κλαδί στο οποίο κάθονται.» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons