Αναπροσαρμογή του πλαφόν συνταγογράφησης για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥΕιδική ρύθμιση θα γίνει για τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που δέχθηκαν την αύξηση του αριθμού των επισκέψεων από 200 σε 400 τον μήνα προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση ιατρικών υπηρεσιών από τον περασμένο Νοέμβριο που απεργούν οι γιατροί των Πολυϊατρείων. Αυτό ανακοίνωσαν στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) κ. Μιχάλη Βλασταράκο ο υφυπουργός κ. Αντώνης Μπέζας και ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, κ. Δημήτρης Κοντός, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν την Τετάρτη. Οι εκπρόσωποι του υπουργείου επισήμαναν στον συνομιλητή τους ότι ο έλεγχος της υπερβάλλουσας

συνταγογράφησης είναι αναγκαίος για τον εξορθολογισμό και τη συγκράτηση της φαρμακευτικής δαπάνης, τουλάχιστον για το 2014 καθώς και ότι πρόκειται για ένα από τα μέτρα που έχουν ληφθεί –τρέχει παράλληλα πχ η ένταξη των θεραπευτικών πρωτοκόλλων, η αύξηση της χρήσης γενοσήμων κ.ά.. Όσοι ιατροί έχουν ξεκινήσει να συνταγογραφούν κατά τη διάρκεια του 2013, θα περιλαμβάνονται στους νεοεισερχόμενους, για τους οποίους επιτρέπεται δαπάνη αντίστοιχη με το 80% του μέσου όρου της ειδικότητάς τους για το 2013. Επιπλέον, η δαπάνη για τα εμβόλια, τους ορούς και τα παράγωγα αίματος παρότι συνταγογραφούνται και δεν συνυπολογίζονται στο όριο συνταγογράφησης. Υπενθυμίζεται, ότι έχει τεθεί σε λειτουργία η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου plafoniatroi@eopyy.gov.gr για την υποδοχή ερωτημάτων από τους ιατρούς.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons