Επικίνδυνη αυτοεκπληρούμενη προφητεία το μηνιαίο πλαφόν του ΕΟΠΥΥ στην συνταγογράφηση!


Σε μία πολύ επικίνδυνη αυτοεκπληρούμενη προφητεία απειλεί να εξελιχθεί η απόφαση της διοίκησης του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) να τεθεί από την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου μηνιαίο πλαφόν στην συνταγογράφηση των γιατρών του Οργανισμού...

Το πλαφόν κυμαίνεται περίπου στο 20% κάτω από το ύψος της μηνιαίας συνταγογράφησης για το 2013, με οριακές διακυμάνσεις ανά γιατρό, και απειλεί να πριμοδοτήσει προς την υπερσυνταγογράφηση γιατρούς οι οποίοι στερούνται ευρείας "πελατείας" και κινούνται πολύ κάτω από το οριζόμενο πλαφόν, ενώ, την ίδια στιγμή, θα τιμωρεί εκείνους τους γιατρούς οι οποίοι συνταγογραφούν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αλλά υπερβαίνουν το θεσπισμένο από την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ όριο συνταγογράφησης!Πρόκειται, με άλλα λόγια, για μπόνους υπέρ της υπερσυνταγογράφησης, παρά τις περί του αντιθέτου, ειλικρινείς ασφαλώς, προθέσεις της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ!


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons