Γιατροί ΕΟΠΥΥ Αττικής: Καταγγέλλουν «ρουσφετολογικές» μεταθέσεις

Γιατροί ΕΟΠΥΥ Αττικής: Καταγγέλλουν «ρουσφετολογικές» μεταθέσεις

«Πυρά» κατά του διοικητή του ΕΟΠΥΥ, κ. Δημήτρη Κοντού, εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού ΕΟΠΥΥ Αττικής (ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ).

Γιατροί του ΕΟΠΥΥ κατηγόρησαν την διοίκηση του Οργανισμού για αυθαίρετες μεταθέσεις γιατρών και διοικητικών υπαλλήλων με κομματικά κριτήρια, από τα πολυιατρεία και τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες στην κεντρική διοίκηση. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στην κεντρική διοίκηση του ΕΟΠΥΥ εξαιρούνται από τη διαδικασία της κινητικότητας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Γιατροί ΕΟΠΥΥ Αττικής μετά την ολοκλήρω ση της γενικής συνέλευσης, ζητούν μεταξύ άλλων από τη διοίκηση του Οργανισμού να προχωρήσει στην άμεση ανάκληση των συγκεκριμένων μεταθέσεων.


«Απαιτούμε από τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ να ανακαλέσει όλες τις ρουσφετολογικές μεταθέσεις – αποσπάσεις Ιατρικού Προσωπικού στη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες έγιναν με σκοπό την εξαίρεσή τους από τη διαθεσιμότητα» τονίζεται.Επίσης, ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει το προς κατάθεση νομοσχέδιο, «το οποίο στην ουσία καταργεί τη Δωρεάν Δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, κλείνοντας μονάδες και απολύοντας προσωπικό».Τέλος, καλούν όλα τα κόμματα να πάρουν θέση και ζητούν τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας στη βουλή, σε περίπτωση που κατατεθεί το Νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons