Συνάντηση Άδωνι με τους βουλευτές της ΝΔ για το ν/σ για τον ΕΟΠΥΥΑπαντήσεις θα κληθεί να δώσει στους βουλευτές της Ν.Δ. ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη συνάντηση που θα έχουν με βασικό αντικείμενο το νομοσχέδιο του ΕΟΠΥΥ.

Πολλοί από τους βουλευτές της ΝΔ αντιδρούν στις διατάξεις του νομοσχεδίου κυρίως σε ότι αφορά τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ και ήδη ετοιμάζουν σειρά παρατηρήσεων και αλλαγών για τον υπουργό και τον υφυπουργό Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη και Α. Μπέζα.Πάντως, ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας σε δημοσιογράφους σχετικά με την κινητικότητα των γιατρών του ΕΟΠΥΥ δήλωσε «οι γιατροί που θα επιλέξουν μόνοι τους να μην έρθουν μαζί μας, πάει να πει ότι ήδη έχουν κρίνει για τον εαυτό τους ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Όποιοι νομίζουν ότι δε μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους, θα μείνουν στο σύστημα».


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons