Διασυρμός του Βαξεβάνη από Αδωνι και Πλεύρη στο twitter.όντρα μεταξύ του δικηγόρου του υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη και του δημοσιογράφου κ. Κώστα Βαξεβάνη, ξέσπασε στο twitter του υπουργού Υγείας, με αφορμή τη σύλληψη Τομπούλογου.

Την τιμητική της έχει η σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου στο twitter του υπουργού Υγείας.

Τα σχόλια και οι εκτιμήσεις δίνουν και παίρνουν, με τον κ. Γεωργιάδη να θριαμβολογεί ότι με την κυβέρνηση Σαμαρά άρχισαν να τους πιάνουν τους κάθε λογής Τομπούλογλου...

Ο υπουργός, δε, έσπευσε να τονίσει ότι έχουν σταλεί για έλεγχο όλες οι δηλώσεις 'πόθεν έσχες' των διοικητών νοσοκομείων.

'Κι αυτό του δικηγόρου σας;', τον ρωτάει ο Κώστας Βαξεβάνης...

'Βρε, βρε καλώς το παιδί. Πού είσαι τόσες μέρες και μιλάει για σένα μόνο η Λουκία;', του απαντά ο κ. Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει ότι ο διορισμός Τομπούλογλου είχε γίνει από το Ίδρυμα 'Αγλαΐα Κυριακού' και όχι από τον ίδιο.

Η κουβέντα 'άναψε' όταν ο Κώστας Βαξεβάνης ανέβασε άρθρο του Hot Doc, με τίτλο 'Ο Λιάπης είναι τόσο ΝΔ όσο και ο Άδωνις'...

Στο άρθρο αναφέρεται ότι ο Θάνος Πλεύρης είναι αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).ΤιτανοτεράστιοςΓεωργιάδης: Πόσο τιτανοτεράστιος δημοσιογράφος είσαι; Αλλά, είσαι βέβαιος ότι ο Θάνος Πλεύρης είναι αντιπρόεδρος ΕΟΦ;

Πλεύρης:Το έχω διαψεύσει απο 22.09. Ανακάλεσε το ψεύδος σου κε Βαξεβανη. Είιμαι βέβαιος ότι ξέρεις τα ψέμματα περί ΕΟΦ. Περιμένω να ανακαλέσεις, αλλιώς θα είσαι φερέφωνο του Καμμένου που το άρχισε.

Πλεύρης: Το ότι είναι ψέμμα το ξέρεις αφού και τη μήνυση και την αγωγή που έφαγες από τον Άδωνι την υπογράφω ως δικηγόρος.

Γεωργιάδης: Εάν δεν ανακαλέσει, σε παρακαλώ να του κάνεις αγωγή. Αυτή δεν θα του την πληρώσει ο φαρμακοβιομήχανος...

Πλεύρης: Άρα ξέρεις ότι ασκώ επάγγελμα δεν έχω διοριστεί και θες να με συκοφαντησεις. Λάσπη. Θα απαντήσεις κε αποκαλυπτικέ δημοσιογράφε;

Πλεύρης: Ήπιες το αμίλητο νερό ή κανείς ρεπορτάζ με Καμμένο Ραχήλ και Αυγή για να διασταυρώσεις την γκάφα σου;

Πλεύρης: Βραβευμένε κύριε περιμένω. Ο σωστός δημοσιογράφος ανακαλεί εάν βγει μάπα το ρεπορτάζ του. Εσύ θα κρυφτείς στη σιωπή;

Πλεύρης: Σκέψου μετά την παρατεταμένη σιωπή σου να μετονομασεις το hot doc σε hot chicken. Φθάνει το κρυφτό ανακάλεσε το ψεύδος σου.

Υπάλληλος της Βουλής: Σε ποιο ψεύδος αναφέρεστε; Το συγκεκριμένο άρθρο, πάντως, δεν λέει κάποιο ψέμα.Βαξεβάνης: Συγνώμη, δεν διορίστηκες ΕΟΦ. Μόνο σύμβουλος υπουργού, αν και δικηγόρος του και ρατσιστής...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ...
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons