Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών: Να εξαιρεθεί ο κλάδος από το ‘Claw Back’Ο άδικος χαρακτήρα του claw back, οδηγεί σε οικονομική εξουθένωση τους ιδιώτες εργαστηριούχους φυσικοθεραπευτές, αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών.Συζητήθηκε χθες Τρίτη, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η αίτηση ακύρωσης που έχει καταθέσει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) κατά της υπ’αριθμ. Υ9/οικ.77307/14-8-2013 Απόφασης του Υπουργείου Υγείας με θέμα «Αντικατάσταση της υπ’αριθμ. οικ. 14025/23-7-2013 απόφασης του Υπουργού Υγείας (ΦΕΚ Β΄ 1789) “Μηχανισμός αυτόματων επιστροφών (claw back) έτους 2013 δαπανών νοσηλείας, διαγνωστικών εξετάσεων και φυσικοθεραπείας”» (ΦΕΚ Β΄ 2045/22-8-2013).Ο Π.Σ.Φ. εκπροσωπούμενος από τον Δικηγόρο κ. Αλέξη Παραρά και παρουσία του Πρόεδρου του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (Κ.Δ.Σ.) του Π.Σ.Φ. κ. Γεώργιου Μπάκα, ανέπτυξε στο Συμβούλιο τους λόγους για τους οποίους ζητά την ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης και την εξαίρεση του κλάδου των Φυσικοθεραπευτών από την καταβολή του claw back.


Δόθηκε έμφαση στον άδικο χαρακτήρα του claw back, που οδηγεί σε οικονομική εξουθένωση τους ιδιώτες εργαστηριούχους φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι έχουν ήδη υποστεί σημαντικές μειώσεις όσον αφορά στην αποζημίωση της φυσικοθεραπευτικής συνεδρίας από τον ΕΟΠΥΥ.Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη λειτουργία των πολυδάπανων Κέντρων Αποκατάστασης, που εκτινάσσουν τη δαπάνη της φυσικοθεραπείας και συμβάλλουν στη θέσπιση μέτρων οριζόντιας, και άρα άδικης λογικής, όπως το claw back και το rebate.Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών δηλώνει, ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την προάσπιση των συμφερόντων των φυσικοθεραπευτών, προβαίνοντας σε κάθε απαραίτητη δικαστική ή εξώδικη ενέργεια.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons