ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και Προεδρου ΕΟΠΥΥ

Κατα τη διαρκεια των εργασιων του 9ου Συνεδριου της ΕΣΔΥ το Σαββατο 8-12-2013 ο Υπουργος Υγειας κος Γεωργιαδης και ο Προεδρος του ΕΟΠΥΥ δηλωσαν, μεταξυ αλλων:

1. Οι ιατροι των πολυιατρειων του πρωην ΙΚΑ μετατασσονται στο ΕΣΥ αφου πρωτα κλεισουν τα ιατρεια τους και κανουν διακοπη εργασιων στις ΔΟΥ. Κατοπιν θα μετακινηθουν σε μοναδες του ΕΣΥ που θα υπαρχουν κενα ιατρικου προσωπικου.

2. Το Rebate και το Claw Back θα εφαρμοστουν χωρις καμμια υπαναχωρηση και θα

συνεχιστει η εφαρμογη τους και το 2014,2015.

3. Δεν διαψευσθηκε οτι οπ προυπολογισμος του 2014 σε σχεση με το 2013 θα ειναι μειωμενος κατα 26% και "κατεβαινει" απο 312 εκατομ. στα 240 εκατ. ευρω.

4. Δεν υπαρχει καμμια δυνατοτης ισοδυναμων μετρων με μεταφορα χρηματων απο αλλους κωδικους παροτι ο Τομσεν το δεχτηκε.5. Αναρτηθηκε σε διαβουλευση η κατηγοροποιηση των Γενικων Κλινικων6. Ειναι ετοιμες οι νεες συμβασεις και αμεσα θα κληθουμε για διαπραγματευση(με ετοιμα σχεδια !!!), θα υπογραφουν συλλογικα και θα ισχυουν απο 1-1-2014.7. Οι ελεγκτικες εταιριες θα αναλαβουν αμεσα εργο8. Ο ΕΟΠΥΥ θα αγορασει υπηρεσιες απο τον ιδιωτικο τομεα μονο σε τομεις και επεμβασεςι που δεν μπορει να ανταποκριθει το ΕΣΥ, αναφεροντας ως παραδειγμα οτι δεν θα αγορασει σκωληκοειδιτιδα απο τον Ιδιωτικο τομεα ενω μπορει να τις πραγματοποιησει στο ΕΣΥ. Θα αγορασει μονο επεμβσεις για τις οποιες δεν υπαρχει εξοπλισμος και δυνατοτης στο ΕΣΥ.

Την προσεχη Πεμπτη και Παρασκευη θα υπαρξουν επισημες ανακοινωσεις για το νεο συστημα υγειας και τον νεο ΕΟΠΥΥ οπως θα λειτουργει απο 1-1-2014.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons