Οι πάροχοι θα πληρώνουν τους ιδιώτες ελεγκτές στον ΕΟΠΥΥ!Με κοινές αποφάσεις των υπουργών Οικονομικών και Υγείας, θα μπορεί η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ να αναθέτει σε ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων χρεών του.

Αυτό προβλέπει - μεταξύ άλλων - σχετική τροπολογία του υπουργείου Υγείας, η οποία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τη φορολόγηση των ακινήτων.

Στην τροπολογία αναφέρεται ότι οι ιδιωτικοί φορείς θα αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο των αναλυτικών παραστατικών δαπανών που έχουν υποβάλει οι δικαιούχοι.

Ο ΕΟΠΥΥ θα αποδέχεται τα αποτελέσματα των ελέγχων και θα προχωρεί σε εκκαθάριση και πληρωμή των οφειλόμενων έως και το τέλος του 2012.


Πάροχοι

Δικαιούχοι είναι τα φαρμακεία, οι λοιποί συμβεβλημένοι ιδιώτες πάροχοι υπηρεσιών Υγείας (γιατροί, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, εργαστήρια), οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις και οι προμηθευτές υγειονομικού υλικού.

Το σύνολο των δαπανών για την υλοποίηση των ελέγχων, θα βαρύνει τους δικαιούχους των οφειλόμενων ποσών.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons