Συνεχίζεται η απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ.Παράταση της απεργίας έως και τις 27 Δεκεμβρίου αποφάσισαν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ σε Αττική και Πειραιά.

Πιο αναλυτικά, σε κοινή έκτακτη Γενική Συνέλευση - την Τρίτη - των Συλλόγων ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΣΕΥΠΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, αποφασίστηκε η συνέχιση της κινητοποίησης, που ήδη βρίσκεται στην 4η εβδομάδα απεργίας με συμμετοχή 95%.

Σε κοινό ψήφισμα οι δύο Σύλλογοι αναφέρουν ότι «όσο η Κυβέρνηση διαλύει τη Δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, όσο προχωρούν τα σχέδια της παράδοσης της Δημόσιας Υγείας αποκλειστικά στα Ιδιωτικά μεγαλοσυμφέροντα, όσο

σχεδιάζουν διαθεσιμότητες και απολύσεις προσωπικού» η απεργία συνεχίζεται.

Στα αιτήματά τους, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται: ο ΕΟΠΥΥ να παραμείνει πάροχος και αγοραστής με τις υπάρχουσες εργασιακές σχέσεις.

Ξεκαθαρίζουν ότι θα προσέλθουν στον διάλογο «μόνο εν μέσω απεργίας αυστηρά στο απεργιακό μας πλαίσιο, με συντονιστή τον ΠΙΣ και την συμμετοχή της ΠΟΣΕΥΠ - ΕΟΠΥΥ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων».

Καλούν μάλιστα «τα κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση επιτέλους όσον αφορά τον σχεδιασμό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη χώρα μας» και ζητούν την απομάκρυνση του υπουργού Υγείας καθώς «δεν μπορεί να διασφαλίσει στοιχειωδώς τη Δημόσια Υγεία και οποιοδήποτε διάλογο με τους λειτουργούς της και δεν έχει θέση στο Υπουργείο Υγείας».

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons