Αντώνης Σαμαράς: Βασικές υπηρεσίες υγείας σε όλους από το δημόσιο σύστημα Υγείας!

Αποκαλυπτικός υπήρξε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο διεθνές συνέδριο "Health in Action", το οποίο ολοκληρώνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου τις εργασίες του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι το δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο δημιουργείται τώρα με τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ, θα παρέχει μόνον βασικές υπηρεσίες Υγείας, διάγνωσης, φαρμάκου, θεραπείας και αποκατάστασης...

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, "ο πρωταρχικός στόχος μας στην Υγεία είναι να προσφέρονται στον Έλληνα πολίτη όλες οι βασικές υπηρεσίες υγείας, στην περίθαλψη, στη διάγνωση, στο φάρμακο, στη θεραπεία και στην αποκατάσταση. Και να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας όλοι οι πολίτες"...


Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, άλλωστε, η χώρα μας εμφάνισε τα προηγούμενα χρόνια μια σειρά από παράδοξα: Είχε υψηλές δαπάνες Υγείας ως ποσοστό του ΑΕΠ, αλλά χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες, είχε ένα τεράστιο δίκτυο δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αλλά οι πολίτες συνέρρεαν στα νοσοκομεία, είχε τις περισσότερες κατά κεφαλήν αξονικές τομογραφίες στην Ε.Ε., αλλά οι Ελληνίδες υστερούν σε βασικές προληπτικές εξετάσεις.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons