Αυξάνονται οι ιδιώτες γιατροί στον ΕΟΠΥΥ! Τροπολογίες ΆδωνιΜε δύο τροπολογίες που θα καταθέσει στη βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκινά να αλλάζει ήδη τον τρόπο λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ!


Περισσότερους συμβεβλημένους ιδιώτες γιατρούς θα μπορούν σύντομα να επισκέπτονται δωρεάν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης ανοίγει ήδη το σύστημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας διάπλατα στον ιδιωτικό τομέα.

Ειδικότερα η τροπολογία Άδωνι θα επιτρέπει σε περισσότερους ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς να συμβληθούν με το σύστημα καλύπτοντας σε αυτή τη φάση 400 επισκέψεις για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ οι οποίοι θα εξετάζονται δωρεάν.

Ταυτόχρονα με τροπολογία του θα αυξήσει και επίσημα τις δωρεάν επισκέψεις από 200 που είναι σήμερα ανά μήνα για κάθε γιατρό σε 400.

Πάντως εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο μέτρο θα είναι προσωρινό καθώς υπάρχουν πολλοί γιατροί ιδιώτες που διαμαρτύρονται δεδομένου ότι δε φθάνουν καν τις 200 επισκέψεις το μήνα λόγω σύνθετης ειδικότητάς με συνέπεια να μην μπορούν να εισπράττουν χρήματα από ιδιωτικούς ασθενείς.

Άλλωστε τα χρήματα που εισπράττουν οι γιατροί από τον ΕΟΠΥΥ για κάθε ασφαλισμένο του είναι εξαιρετικά λίγα και υπολογίζονται στα 6,5 ευρώ.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons