Δεν θα ενταχθούν στον κλάδο ΕΣΥ οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ
Σε μία μεσοβέζικη λύση προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ώστε ναι μεν να εφαρμόσει πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, αλλά να μην προκληθούν αντιδράσεις από τους γιατρούς του ΕΣΥ. Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ λοιπόν θα κληθούν να ενταχθούν στον κλάδο ΠΕ Γιατρών...

Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το θέμα εξετάζεται σοβαρά από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και θα τεθεί επί τάπητος στο διάλογο που έχει ξεκινήσει με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.

Έτσι, όσοι γιατροί επιλέξουν την πλήρη και αποκλειστική θα ενταχθούν στον κλάδο ΠΕ Γιατρών και σε προσωποπαγείς θέσεις. Δηλαδή, με τη συνταξιοδότησή τους, η θέση τους θα καταργείται και θα μετατρέπεται σε θέση κλάδου γιατρών ΕΣΥ.


Η λύση αυτή προκρίνεται ώστε να αποφευχθεί η εύλογη αντίδραση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος και της ΕΙΝΑΠ στην κυοφορούμενη ένταξη των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στο νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Θυμίσουμε ότι σήμερα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες:1. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει σύμβαση αορίστου χρόνου και απασχολείται με πρωινό ωράριο 5,5 ωρών στον ΕΟΠΥΥ, ενώ έχει δικαίωμα ιδιωτικού ιατρείου.2. Μία μικρή μερίδα γιατρών είναι μόνιμοι με πλήρη απασχόληση, οι οποίοι επίσης έχουν δικαίωμα ιδιωτικού ιατρείου.Το επιτελείο του Άδωνι Γεωργιάδη επεξεργάζεται νομικά το όλο ζήτημα και όταν διευθετηθούν νομικά οι λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανακοινώσεις.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons