Τι θα ζητήσει το υπ. Υγείας από το Ίδρυμα Αγλ. Κυριακού.Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θα καλέσει άμεσα τα μέλη του Ιδρύματος Αγλαια Κυριακού, προκειμένου να προχωρήσουν στην άμεση αντικατάσταση του Χάρη Τομπούλογλου και την τοποθέτηση νέου Διοικητή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον κ. Α. Γεωργιάδη, το υπουργείο Υγείας δεν ορίζει το διοικητή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, αλλά είναι υποχρεωμένο να αποδεχθεί την πρόταση του Ιδρύματος για το πρόσωπο που αναλαμβάνει αυτ’η τη θέση.

Το υπουργείο Υγείας θα εξετάσει νομοθετικά τη μεγαλύτερη ανάμιξή του στο διορισμό Διοικητή στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαια Κυριακού.Ο κ. Α. Γεωργιάδης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου ανάφερε ότι “όποιος νομίζει ότι έχει προνομιακή σχέση με την κυβέρνηση και θα τη γλυτώσει, είναι γελασμένος . Η ιδέα ότι κάποιος ανήκει στα δικά μας παιδιά και δεν τιμωρείται, έχει τελειώσει”.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons