Αντώνης Μπέζας: Διάλογος υπό όρους που δεν θα ακυρώνουν την μεταρρύθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείαςΒήμα προσέγγισης προς τις θέσεις των απεργών γιατρών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), αλλά χωρίς να χάνεται ο στόχος της μεταρρύθμισης του δημοσίου συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Μπέζας τόνισε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ότι "η μεταρρύθμιση της δημοσίας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας θα προχωρήσει άμεσα, επειδή είναι κοινωνικά αναγκαία. Διάλογος υπό όρους και προϋποθέσεις οι οποίες θα ακυρώνουν τον στόχο της μεταρρύθμισης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός. Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου παρουσιάζουμε στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής το πόρισμα της επιτροπής αξιολόγησης δομών και προσωπικού του ΕΟΠΥΥ. Περιμένουμε από τους γιατρούς να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων και των κοινωνικών ευθυνών τους".


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons