Εξαντλούνται τα ραντεβού των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ

Από το νέο χρόνο θα δέχονται και πάλι ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ πολλοί συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, μέχρι τουλάχιστον να «ανοίξει» ο κατάλογος των 400 επισκέψεων.

Λόγω της απεργίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ που συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ κατέφευγαν στους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να συνταγογραφήσουν φάρμακα και εξετάσεις. Ο μεγάλος όγκος επισκέψεων που δέχθηκαν οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ εξαιτίας της απεργίας των συναδέλφων τους στον ΕΟΠΥΥ που ξεπέρασε τον ένα μήνα, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί να συμπληρώσουν το πλαφόν των επισκέψεων που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ. Το πλαφόν συμπληρώθηκε σε πολλούς γιατρούς, ακόμα και μετά την αύξηση του αριθμού των επισκέψεων σε 400 από 200.Έτσι πλέον, πολλοί ασφαλισμένοι, αναγκάζονται να πληρώσουν κανονικά την επίσκεψη στους γιατρούς, ειδικά όταν έχουν «ξεμείνει» από φάρμακα.Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ Αττικής πραγματοποιούν γενική συνέλευση τη Δευτέρα, όπου θα εκτιμήσουν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και θα αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons