Ο μαιευτήρας εξέταζε τη γυναίκα…κι ο σύζυγος της έκλεβε!iatros Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε νωρίτερα ο 29χρονος νεαρός που συνελήφθη να κλέβει από το ιατρείο του μαιευτήρα, της γυναίκας του. Στον 29χρονο ασκήθηκε δίωξη για κλοπή κατ” εξακολούθηση και θα δικαστεί το μεσημέρι ενώπιον του Αυτόφωτου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Ο 29χρονος συνελήφθη χτες για κλοπή καθώς την ώρα που ο γιατρός εξέταζει την έγκυο γυναίκα του εκείνος … ξάφριζε το ιατρείο. Πιο συγκεκριμένα ο 29χρονος δεν δίσταζε να πάρει από την τσάντα της

συζύγου του μαιευτήρα το ποσό των 150 ευρώ.

Για κακή του τύχη ωστόσο ο μαιευτήρας ήταν υποψιασμένος αφού κατά την προηγούμενη επίσκεψη του ζευγαριού είχαν κάνει φτερά απο το ιατρείο 1500 ευρώ τα οποίο όπως αποδείχτηκε απο την προανάκριση είχε κλέψει με τον ίδιο τρόπο ο νεαρός. Έτσι τα 150 ευρώ που έκλεψε ο νεαρός ήταν σημαδεμένα και ο ίδιος πιάστηκε στη φάκα. Ο νεαρός συνελήφθη, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου,


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons