Ξανά και πάλι οι γιατροί στον Άδωνι ΓεωργιάδηΝέα συνάντηση στις 12:30 το μεσημέρι, θα έχει το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Γιατρών του ΕΟΠΥΥ με τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι γιατροί προσέρχονται στη συνάντηση με αγωνία παραμένοντας όμως αμετακίνητοι στις θέσεις του και έχοντας τα εξής αιτήματα:


  1. Να μην καταργηθεί καμία δομή υγείας.

  2. Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα για όσους επιλέξουν να μεταβούν στο ΕΣΥ να ισχύσει το βαθμολόγιο.

  3. Να έχουν το δικαίωμα επιλογής των εργασιακών σχέσεων, μη αποδεχόμενοι την πρόταση του Υπουργού για πλήρη και αποκλειστική σχέση εργασίας με κλείσιμο των ιδιωτικών τους ιατρείων.
Οι γιατροί ευελπιστούν ότι ο Υπουργός θα συμμορφωθεί με τις παραινέσεις του Πρωθυπουργού για συναίνεση προκειμένου να λειανθούν οι αντιθέσεις και να βρεθεί κοινός τόπος για να υπάρξει άρση του αδιεξόδου. Αύριο η Ομοσπονδία θα συνεδριάσει εκ νέου για να αποφασίσει την περαιτέρω στάση της συνεκτιμώντας και τα αποτελέσματα της κρίσιμης συνάντησης με τον Υπουργό.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons