Ακόμη και γενόσημα ακριβότερα από τα πρωτότυπα θα δημιουργήσει το κυοφορούμενο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων!


Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, έτοιμη, αν και... άθλια, καθότι ανορθόγραφη και πρόχειρη, είναι η υπουργική απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, κατ' εξουσιοδότηση της τροπολογίας η οποία ψηφίσθηκε πρόσφατα από την ολομέλεια της Βουλής, με την οποία προβλέπονται, πέραν των 'αυτομάτων" μειώσεων στις τιμές 40 φαρμάκων, οι οποίες προκύπτουν ευθέως από την εφαρμογή της τροπολογίας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, οι εξής οριζόντιες μειώσεις τιμών για το προσεχές Δελτίο Τιμών Φαρμάκων, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η ή την 15η Ιανουαρίου 2014:* Στα φαρμακευτικά σκευάσματα με τιμή έως 6 ευρώ, η μείωση της τιμής τους θα είναι της τάξης του 2,5%.* Στα φαρμακευτικά σκευάσματα με τιμή από 6 - 12 ευρώ, η μείωση της τιμής τους θα είναι της τάξης του 5%.* Στα φαρμακευτικά σκευάσμστα με τιμή άνω των 12 ευρώ, η μείωση της τιμής τους θα είναι της τάξης του 10%.Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, και με βάση την αναδιαμόρφωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών, την οποία θα προβλέπει επίσης η εν λόγω υπουργική απόφαση, όλα δείχνουν ότι οδεύουμε και πάλι μαθηματικά σε ένα πρωτοφανές αλλαλούμ στις τιμές των φαρμάκων, το οποίο θα απειλήσει να τινάξει όλα τα δεδομένα της φαρμακευτικής πολιτικής της κυβέρνησης στον αέρα, καθώς θα έχουμε ακόμη και γενόσημα φάρμακα τα οποία θα είναι πιο ακριβά από τα πρωτότυπά τους!


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons