Ο ΙΣΑ θα συνδράμει στην εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων του ΤΣΑΥ με τη διάθεση προσωπικούΠρος τον Πρόεδρο του ΤΣΑΥ

κ. Αναστάσιο Βασιάδη

Αθήνα, 22/11/2013

ΑΠ 41303ΘΕΜΑ: «Ο ΙΣΑ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ»

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Για το ζήτημα της υπέρμετρης καθυστέρησης της αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών σας έχουμε οχλήσει πολλάκις, διότι τα ποσά τα οποία πρέπει να καταβληθούν στα μέλη μας είναι ιδιαιτέρως υψηλά με αποτέλεσμα για πολλούς ιατρούς να κινδυνεύει ο βιοπορισμός τους, εξαιτίας αυτής της ολιγωρίας της πολιτείας να καταβάλλει τα δεδουλευμένα των ιατρών. Ενόψει των ως άνω κοινώς

αποδεκτών δεδομένων μας έχετε ενημερώσει ότι η αιτία καθυστέρησης είναι η έλλειψη προσωπικού στο ταμείο σας εξαιτίας της οποία αδυνατείτε να προβείτε στην εκκαθάριση.Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα των μελών του και προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση, καθότι περαιτέρω καθυστέρηση θα σηματοδοτήσει το κλείσιμο των ιατρείων για κάποια μέλη μας, σας δηλώνουμε ότι θα συνδράμουμε στην εκκαθάριση με τη διάθεση προσωπικού.Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας ώστε με την δική μας συνδρομή να ρυθμιστεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons