Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ο ΣΚΑΙ στην ενορία του Αγ.Αθανασίου στο Θησείο!23_11_2013_ag_athanasios_1 Εκατοντάδες πολίτες της Αθήνας αλλά και πολλών επαρχιακών πόλεων που βρέθηκαν σήμερα στο Θησείο, πέρασαν από την ενορία του Ι.Ν. Αγ.Αθανασίου για να καταθέσουν το φαρμακευτικό τους οβολό και να συνδράμουν στη συλλογή φαρμάκων για τους ανασφάλιστους και εμπερίστατους συμπολίτες τους μέσα από τη δράση του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία»

Τη συγκέντρωση φαρμάκων συνδιοργανωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για τη στήριξη των αναξιοπαθούντων και άπορων ανασφάλιστων ασθενών του Ιατρείου

Κοινωνικής Αποστολής.

23_11_2013_ag_athanasios_2 12 σάκοι με φάρμακα και 1 ψυγείο με ινσουλίνες ήταν ο σημερινός απολογισμός, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν και μεγάλες ποσότητες από περπατούρες, κολοστομίες, ουτηρηροστομίες, και άλλα αναλώσιμα είδη.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό μεταφέρθηκαν με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, Σεβαστουπόλεως 113, και παρελήφθησαν από τους εθελοντές του ιατρείου, για να ακολουθήσει η διαλογή τους.

Στη συγκέντρωση φαρμάκων συμμετείχαν οι ιερείς της ενορίας, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Ε. Αντωνοπούλου, η φαρμακοποιός του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Α.Παπαπροκοπιου, και οι εθελοντές Ε.Μελιαδου, Κ.Περρέα, Ε.Δασκαλοπούλου, Δ.Νικολακόπουλος και Α.Μαυρομάτης.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί Δευτερα ως Παρασκευή 9πμ με 5μμ. Ραντεβού για εξέταση μπορούν να κλείσουν όλοι οι ανασφάλιστοι ασθενείς, τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως, προσκομίζοντας 1) το ληχθέν βιβλιάριο αν υπάρχει, 2) την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την κάρτα ανεργίας τους 3) το ΑΜΚΑ τους και 4) τη φορολογική τους δήλωση. Για πληροφορίες 210 3847374.

Παράλληλα, οι ανασφάλιστοι ασθενείς, χωρίς ραντεβού, μπορούν να λαμβάνουν φάρμακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρείου, βάσει πρόσφατης ιατρικής συνταγής, Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 9πμ ως 3μμ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons