Ο ΙΣΑ αντιτίθεται στους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς που σκοπό έχουν να βλάψουν τις κινητοποιήσεις των γιατρών του ΙΚΑ.ΙΣΑsmall Σε συνέχεια της από 21.11.2013 ανακοίνωσης του ΕΟΠΥΥ περί Παράτασης συμβάσεων μισθώσεως έργου ιατρών ΕΟΠΥΥ, ο ΙΣΑ ενημερώνει τους γιατρούς – μέλη του, που είχαν συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου με τον ΕΟΠΥΥ και οι οποίες έληξαν το έτος 2012 και αυτές που έληξαν εντός του έτους 2013, και για τους οποίους ο ΙΣΑ έχει πραγματοποιήσει επανειλημμένα διαβήματα στο Υπουργείο για την προάσπιση των συμφερόντων τους και την επαναπρόσληψή τους, ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση με χρονική διάρκεια 40 ημερών, είναι καθαρά προσχηματική και ενέχει χαρακτήρα εμπαιγμού και απεργοσπαστικού μηχανισμού στις κινητοποιήσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, όπως άλλωστε διαφαίνεται τόσο από την

ημερομηνία έκδοσής της, όσο και από το περιεχόμενό της.Καλούμε λοιπόν τους ανωτέρω γιατρούς – μέλη μας να προβούν σε ανανέωση της σχετικής σύμβασης μετά την λήξη της απεργιακής κινητοποίησης των συναδέλφων τους μόνιμων και με σύμβαση αορίστου χρόνου στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα τους.Ο ΙΣΑ εναντιώνεται στην εξαθλίωση γιατρών και πολιτών!


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons