Κανονικά στις εφημερίες του ΕΣΥ και οι ... Δήμαρχοι γιατροί!
Στο πρόγραμμα εφημεριών των νοσοκομείων της περιοχής τους θα συμμετέχουν στο εξής όλοι οι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων, οι οποίοι είναι γιατροί, σύμφωνα με υπουργική απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Υγείας και Εσωτερικών κ. κ. Αδωνις Γεωργιάδης και Ιωάννης Μιχελάκης.

Η απόφαση δεν περιλαμβάνει την Αττική και την Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, επιτρέπεται η συμμετοχή δημάρχων, αντιδημάρχων και προέδρων δημοτικών συμβουλίων, οι οποίοι είναι ιατροί του Ε.Σ.Υ., ανεξάρτητα αν τελούν στην προβλεπόμενη από το άρθρου 93 του Ν.3852/2010 ειδική άδεια, στο πρόγραμμα εφημεριών του νοσοκομείου, πλην Αττικής και Θεσσαλονίκης, ή του κέντρου υγείας στο οποίο υπηρετούν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πραγματικές ανάγκες.Ο Συντονιστής Διευθυντής της αντίστοιχης υπηρεσίας του νοσοκομείου βεβαιώνει τη σχετική ανάγκη συμμετοχής τους στο πρόγραμμα εφημεριών και υποβάλλει εισήγηση προς έγκριση στον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου, ή στον Διοικητή για τα Νοσοκομεία που έχουν 399 ή λιγότερες κλίνες.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons