Ι Σ Πειραιά: Να πληρωθούν οι οφειλές του Οίκου ΝαύτουΑναστάτωση στους γιατρούς του Πειραιά έχει δημιουργηθεί από την προβληματική ηλεκτρονική εκκαθάριση των οφειλών τους.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, σε επιστολή του προς τους προέδρους του ΕΟΠΥΥ και του Οίκου Ναύτου απαιτεί την πλήρη αποπληρωμή των κατατεθειμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών.

«Οποιοσδήποτε οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος για εσωτερικά θέματα δεν θα πρέπει να καθυστερήσει την άμεση και χωρίς λάθη αποπληρωμή των ιατρών-μελών μας, αναφέρει ο ΙΣΠ. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθούμε νομικά για την μη εφαρμογή της νομοθεσίας».

Ο ΙΣΠ επισημαίνει ακόμα ότι:-- κατά την εκκαθάριση των ηλεκτρονικά κατατεθειμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών των Ιατρών παρατηρούνται προβλήματα-- οι εντολές του ενός μηνός που κατατέθηκαν ηλεκτρονικά προστίθενται σε άλλο μήνα και ως εκ τούτου κόβονται χρήματα, διότι το συνολικό ποσό υπερβαίνει το πλαφόν του μήνα.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons