ΙΣΑ: στηρίζει και την απεργία των εργαστηριακών γιατρώνΚαι την απεργία των εργαστηριακών γιατρών και βιοπαθολόγων στις 6 και 7 Νοεμβρίου, εκτός από την αυριανή της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ στηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Ο ΙΣΑ στις 11 αύριο το πρωί, στην Αριστοτέλους 17, έχει προγραμματίσει προσυγκέντρωση υγειονομικών και καλεί να δώσει το παρόν όλος ο ιατρικός κόσμος.

Το μήνυμα που στέλνει ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας με αφορμή την αυριανή απεργία είναι:

- Υγεία χωρίς χρήματα δεν γίνεται

- Αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας να διασφαλίσει την ισότιμη πρόσβαση σε όλες τις δομές Υγείας, ανεξαιρέτως όλων των Ελλήνων πολιτών- Οι Έλληνες γιατροί στο πλευρό των ασθενών τους, δεν θα γίνουν συνένοχοι στην άσκηση ανθρωποκτόνων πολιτικών- Ο Ιατρικός Κόσμος δεν θα επιτρέψει την επιστημονική και επαγγελματική του εξόντωση και τον αφανισμό του- Οι λειτουργοί της Υγείας, στυλοβάτες του ΕΟΠΥΥ, απαιτούν την άμεση λήξη της τριετούς οικονομικής ομηρίας, υπό την οποίαν τελούν και που με διάφορα τεχνάσματα, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και αντοχής- Ο Ι.Σ.Α. υπενθυμίζει, ότι είναι παρών, πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος δίπλα στους δοκιμαζόμενους ανασφάλιστους συμπολίτες μας, διασφαλίζοντας την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons