Χαράλαμπος Μπονάνος: Το πανεπιστημιακό Ρίου είναι δύσκολο νοσοκομείο και θέλω να κριθώ για τις πράξεις μου
Χωρίς να κρύβει ότι ανήκει στην Ν.Δ., ο νέος διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου εκφράζει την λύπη του για το γεγονός ότι αναφέρεται στα δημοσιεύματα του Τύπου ως "γαλάζιος διοικητής" και ζητεί να κριθεί από το έργο του και μόνον.

Σε δηλώσεις του, ο Χαράλαμπος Μπονάνος τονίζει τα εξής: "Δεν κρύβω ότι είμαι Ν.Δ., αλλά δεν είμαι ένας 'γαλάζιος συνδικαλιστής' του ΙΚΑ ο οποίος διορίζεται στη διοίκηση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου. Η συνδικαλιστική, αλλά και η επιστημονική μου θητεία ως διευθυντής, στο ΙΚΑ αποδεικνύουν ότι δεν λειτούργησα ποτέ κομματικά, αλλά με μοναδικό κριτήριο το δημόσιο συμφέρον και το καλώς εννοούμενο συμφέρον των ασφαλισμένων. Ήμουν εκείνος ο οποίος ανέδειξε το μεγάλο σκάνδαλο με τα αναπηρικά αμαξίδια στην Πάτρα. Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου είναι ένα πολύ μεγάλο και πολύ δύσκολο ίδρυμα. Θα χρειαστώ την συνδρομή όλων και θέλω να κριθώ αποκλειστικά και μόνον για τις πράξεις και το έργο μου"

πηγη:YGEIA360.GR


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons