Ηττα για την παράταξη της ΝΔ στις εκλογές του ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής

Ηχηρό μήνυμα για τις επιλογές των συνδικαλιστών της ΝΔ το αποτέλεσμα των εκλογών. Χωρίς όραμα και χωρίς βιώσιμη πολιτική πρόταση, παρά το γεγονός ότι είχαν την απόλυτη πλειοψηφία, οδήγησαν με τις επιλογές τους στο απαξιωτικό για την κεντροδεξιά παράταξη αποτέλεσμα.

Η παράταξη της ΝΔ που είχε μέχρι τώρα μεγάλη αυτοδυναμία περιορίστηκε στη δεύτερη θέση! Άλλωστε ο πρόσφατος διορισμός του ΓΓ της ομοσπονδίας των ιατρών του πρώην ΙΚΑ στη θέση του Διοικητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας κάνει προφανές ότι οι καπετάνιοι έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο σκάφος !Αναλυτικά, τα αποτελέσματα για το ΔΣ:ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΣΥΡΙΖΑ) 377 6 ΕΔΡΕΣΕΝΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (ΝΔ) 306 4 ΕΔΡΕΣΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (ΠΑΣΚ) 102 2 ΕΔΡΕΣΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ) 68 1 ΕΔΡΑΑΙΚ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ) 40ΑΡΣΙ (ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) 32


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons