Σύμφωνοι με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των γιατρών οι πολίτες!

Σύμφωνοι με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των γιατρών οι πολίτες Στο πλευρό των γιατρών τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, η οποία εκτιμά ότι σε περίπτωση εφαρμογής του σχεδίου απολύσεων θα επιδεινωθεί η άθλια κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της ΥγείαςΕικοσιτετράωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ξεκίνησαν από τη Δευτέρα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, αντιδρώντας στα σχέδια του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει σε απολύσεις, στο πλαίσιο αναμόρφωσης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.Το μέτωπο που άνοιξε για την κυβέρνηση στο χώρο της υγείας, έχει ήδη πάρει «φωτιά», ενώ στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν από τις 29 Νοεμβρίου και οι νοσοκομειακοί γιατροί.Σύμφωνη με τις κινητοποιήσεις των γιατρών είναι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος του newsbomb.gr.


Η ερώτηση στην οποία απάντησαν 5397 μοναδικοί αναγνώστες ήταν η εξής: «Τριήμερη απεργία αποφάσισαν οι γιατροί του ΕΟΠΠΥ, μετά τις επανειλημμένες δηλώσεις του Α.Γεωργιάδη ότι έρχονται απολύσεις. Πώς κρίνετε αυτή την απόφαση;»Το 78.88% των πολιτών, δηλαδή 4257 αναγνώστες, απάντησαν ότι οι γιατροί έχουν απόλυτο δίκιο διότι με τις απολύσεις θα επιδεινωθεί η άθλια κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας.Το 19.71% (1064 ψήφοι) απάντησε ότι οι απεργίες είναι λανθασμένη πρακτική, ενώ τέλος, 76 αναγνώστες (ποσοστό 1.41%) δεν είχε γνώμη για το ζήτημα.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons