Απομονώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των φαρμάκων!


Παρά την προσωπική εμπλοκή του Αλέξη Τσίπρα, με την έκτακτη συνέντευξη που παραχώρησε χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την πολιτική απομόνωσή του στο θέμα των φαρμάκων.

Εκτός από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και η ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση του υπουργού Υγείας για μείωση της τιμής 6,000 φαρμάκων, ενώ ουδέτερη στάση θα τηρήσουν (με «παρών» ή «αποχή» από την

ψηφοφορία) τόσο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όσο και το ΚΚΕ.

Είναι σαφές ότι οι χειρισμοί του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα δεν έπεισαν.

Και πώς, άλλωστε, να υποστηρίξει κάποιος τη θέση «δε θέλω φθηνότερα φάρμακα επειδή τα θεωρώ αμφίβολης ποιότητας»;

Όταν ο ΕΟΦ πιστοποιεί πως γίνονται όλοι οι αναγκαίοι έλεγχοι στα εισαγώμενα (φθηνότερα) γενόσημα..


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons