Άδωνις: Έτσι θα κάνω τις απολύσεις στο ΕΣΥ


Με συνέντευξή του στο ‘Έθνος της Κυριακής”, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εξηγεί τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τις απολύσεις στον χώρο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που έχουν ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

“Έχει γίνει πολλή κουβέντα και έχει χυθεί πολύ μελάνι

σχετικά με αυτό. Χωρίς περιστροφές λοιπόν, σας λέω ότι ναι, εφόσον η αξιολόγηση πει ότι πρέπει να γίνουν, τότε θα γίνουν.

Αλλά, για κάθε έναν που θα φεύγει από την Πρωτοβάθμια, ταυτοχρόνως θα κάνουμε μια πρόσληψη στο ΕΣΥ’” σημειώνει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons