Κλινικές: Τέλος στις επισχέσεις- Ικανοποίηση αιτημάτων από Αδωνι!
Τέλος στις επισχέσεις τους δίνουν από αύριο οι Ιδιωτικές Κλινικές, καθώς ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους από τον υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη.

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου που ολοκληρώθηκε το απόγευμα, οι εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Κλινικών, δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών που παρουσίασε ο υπουργός Υγείας και αφορούσε τόσο τα καινούρια χρέη, όσο και τα παλιά (2007- 2011) και που συνολικά ανέρχονται σε 800 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν για τον μήνα Απρίλιο, ενώ εντός του Νοεμβρίου θα τακτοποιηθεί και ο Μάιος. Τον Δεκέμβριο επίσης θα πληρωθούν δύο μήνες Ιούνιος και Ιούλιος, ενώ σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουν εξοφληθεί όλες οι υποχρεώσεις του ΕΟΠΥΥ προς κλάδο ακόμη και οι παλαιές οφειλές.Να σημειωθεί ότι χθες 31 Οκτωβρίου, πληρώθηκαν για τον μήνα Μάρτιο.Άλλη πορεία ωστόσο θα ακολουθήσουν τα Διαγνωστικά, τα οποία ξεκινούν από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου τον δικό τους γύρο επισχέσεων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons