Αλληλοκαρφώθηκαν και … αλληλοεξοντώθηκαν οι γιατροί!





«Βαριές» καμπάνες έριξε το ΣΔΟΕ σε τρεις γιατρούς που επιδίδονταν σε φορολογικές απάτες, προχωρώντας σε ιατρικές εξετάσεις και πράξεις κυρίως σε τουρίστες, για τους οποίους όμως δήλωναν στην εφορία μόνο το μικρό ποσοστό που αναλογούσε στην δική τους συμμετοχή, ενώ τα υπόλοιπα, που εισέπρατταν από τις ασφαλιστικές τους εταιρείες στο εξωτερικό δεν εμφανίζονταν πουθενά στα βιβλία (δείτε εδώ)

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ, που ήταν σε εξέλιξη, για τους τρεις γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα των Χανίων, ολοκληρώθηκε, με τον 1ο γιατρό να εντοπίζεται με 14.007 παραβάσεις, το 2ο με 2.769 παραβάσεις και τον 3ο με 983 παραβάσεις. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1.798.492 ευρώ, 184.612 και 101.354 ευρώ, αντίστοιχα.

Ωστόσο, το κουβάρι των απίστευτων φορολογικών εξαπατήσεων άρχισε να ξετυλίγεται … λόγω ανταγωνισμού μεταξύ των γιατρών, οι οποίοι «κάρφωσαν» ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα να πέσουν όλοι … στο λάκκο που έσκαβαν!



Ακόμη 67 στο «μικροσκόπιο»



Εν τω μεταξύ, οι έλεγχοι σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα … μόλις ξεκίνησαν και επεκτείνονται, μάλιστα σε όλο το νησί. Αυτή την ώρα 67 ακόμη άτομα σε όλη την Κρήτη ελέγχονται για ανάλογες υποθέσεις. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές, ακόμη και γραφεία τελετών, που είχαν συμβληθεί με τις σκανδιναβικές εταιρείες, που λειτουργούσαν ως ενδιάμεσοι για την προσφορά υγειονομικών και άλλων υπηρεσιών προς τους τουρίστες.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ γνωρίζουν ήδη τις περιπτώσεις ενώ ο έλεγχος γίνεται σε συνεργασία με το γραφείο διεθνών σχέσεων του υπουργείου οικονομικών που θα ζητήσει περισσότερα στοιχεία από την κυπριακή παρένθετη εταιρεία και τις σκανδιναβικές εταιρείες.








πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons