ΕΟΠΥΥ: πληρώνει 54 εκατ. ευρώ σε γιατρούς και Κλινικές


Το ποσό των 54 εκατ. ευρώ θα πληρώσει μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου ο ΕΟΠΥΥ σε απαιτήσεις γιατρών και οφειλές Διαγνωστικών κέντρων και Κλινικών, καθώς προχωρά στην εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων.
Στα πλαίσια αυτά, ο Οργανισμός, σύμφωνα με τον πρόεδρό του κ. Δημήτρη Κοντό, καλεί τους γιατρούς και τους παρόχους υγείας να καταβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την άμεση πληρωμή τους.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αθηνών ολοκλήρωσε την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011 και ήδη οι γιατροί και οι πάροχοι υγείας έχουν κληθεί να υποβάλλουν φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες για να πληρωθούν.Στόχος του Οργανισμού, σύμφωνα με τον κ. Κοντό, είναι η υλοποίηση της κυβερνητικής δέσμευσης να εκκαθαριστούν και να αποδοθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους γιατρούς, τα διαγνωστικά κέντρα και τις κλινικές.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons