ΕΟΠΥΥ: Προς την έξοδο 1.400 γιατροί με χειρουργικές ειδικότητες.Σε διαθεσιμότητα θα τεθούν οι γιατροί χειρουργικών ειδικοτήτων του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι στη συνέχεια θα απολυθούν και θα αντικατασταθούν με συναδέλφους τους που έχουν ειδικότητες πρωτοβάθμιας φροντίδας.


Διαθεσιμότητα και απόλυση είναι η διαδρομή που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ με χειρουργικές ειδικότητες.

Πρόκειται για περίπου 1.400 αγγειοχειρουργούς, αναισθησιολόγους, νευροχειρουργούς, ορθοπεδικούς, ουρολόγους, οφθαλμίατρους, πλαστικούς χειρουργούς, παιδοχειρουργούς και θωρακοχειρουργούς.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Υγείας, οι συγκεκριμένοι γιατροί δεν μπορούν να απορροφηθούν ούτε στο ΕΣΥ, οπότε θα οδηγηθούν υποχρεωτικά στην απόλυση.Με βάση την πρόταση που έχει υποβληθεί στην πολιτική ηγεσία, ο νέος ΕΟΠΥΥ θα στελεχωθεί με γιατρούς των εξής ειδικοτήτων:Παιδιατρική, Ψυχιατρική, Οδοντιατρική, Μικροβιολογία, Κυτταρολογία, Χειρουργική, Καρδιολογία, Ακτινοδιαγνωστική και Παιδοψυχιατρική.

ΥπερβολήΣτην προσπάθειά του να δώσει την εικόνα του πλεονάζοντος ιατρικού δυναμικού στον ΕΟΠΥΥ, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε τις τελευταίες μέρες ότι ο Οργανισμός έχει 200 πλαστικούς χειρουργούς, οι οποίοι δεν χρειάζονται.Η αλήθεια είναι ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει σήμερα από 7 (στοιχεία ΕΟΠΥΥ) έως 12 (στοιχεία υπουργείου Υγείας) πλαστικούς χειρουργούς σε ολόκληρη τη χώρα.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons