Έντονη αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Παπαδάκη στον σταθμό ΑΝΤ1

Οξύνθηκαν τα πνεύματα το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πρωινής τηλεοπτικής συνέντευξης του υπουργού Υγείας.


Ο κ. Γεωργιάδης ήταν προσκεκλημένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.


Απευθυνόμενος στον παρουσιαστή κ. Γιώργο Παπαδάκη, ο υπουργός Υγείας είπε 'χαϊδεύετε αυτιά τόσα χρόνια', σχετικά με τη στάση που τηρεί έναντι των συνδικαλιστών.


Στη φράση του υπουργού ότι η χώρα έχει χρεοκοπήσει, ο κ. Παπαδάκης απάντησε 'εσείς χρεοκοπήσατε τη χώρα'.
Συντεχνίες


Ο κ. Γεωργιάδης αντέτεινε 'εγώ δεν κυβερνούσα. Εσείς κάθε πρωί υπερασπιζόσασταν από την τηλεόραση το αίτημα της κάθε συντεχνίας'.


'Υπερασπιζόμουν την κοινωνία', ανταπάντησε ο παρουσιαστής, ενώ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: 'Άλλο η κοινωνία, άλλο οι συντεχνίες'.


Για τη συνολική ευθύνη της κοινωνίας για την οικονομική κρίση, ο υπουργός σημείωσε ότι λίγοι είναι αυτοί που δεν φταίνε, λέγοντας ότι ο ίδιος θα ήταν ευχαριστημένος και με 360 ευρώ σύνταξη το μήνα.


Ακολούθησε ένταση και στον διάλογο με τον κ. Κουρουμπλή, με αποτέλεσμα ο κ. Γεωργιάδης να διακόψει την παρουσία στην εκπομπή.


Έπειτα από παρέμβαση του παρουσιαστή, επανήλθε και συνεχίστηκε η συζήτηση...
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons