Με λιγότερους γιατρούς ο ΕΟΠΥΥ! Κόβονται 1 στους 10


Όπως όλοι είχαν προβλέψει, ο ΕΟΠΥΥ στο νέο έτος θα λειτουργήσει όχι μόνο με λιγότερα δωρεάν φάρμακα και υπηρεσίες για τους ασθενείς αλλά και με λιγότερους γιατρούς.

Η τρόικα πιέζει προς κάθε κατεύθυνση για μειώσεις δαπανών στον τομέα της Υγείας. Και οι αρμόδιοι από πού θα κόψουν αυτή τη φορά; Από τους γιατρούς.

Προβλέπεται άλλωστε και στο μνημόνιο. Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ και των διευθυντών των μονάδων υγείας του φορέα (πρώην ΙΚΑ) έβγαλε και πάλι λαυράκι.

Οι γιατροί που εξυπηρετούν τους περίπου 10 εκατ. ασφαλισμένους στα πρώην πολυιατρεία του ΙΚΑ αλλά και σε όλες τις μονάδες υγείας του φορέα, όχι μόνο δε θα αυξηθούν αλλά θα μειωθούν κιόλας.Όπως έγινε γνωστό από πληροφορίες, ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε στους διευθυντές του ΕΟΠΥΥ-ΙΚΑ ότι δε θα ανανεωθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου στους γιατρούς που παλαιά είχαν συνεργασία με το ΙΚΑ (τώρα οι μονάδες ανήκουν στον ΕΟΠΥΥ), ενώ θα μειωθεί συνολικά το ιατρικό προσωπικό κατά 10%.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons