Και κουρεμένοι και δαρμένοι οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ – Βγήκε το rebate!
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ !

Μετά από διαβούλευση των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ βγήκε το περίφημο rebate ! Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας προκαλεί την οργή των παρόχων καθώς οδηγεί χιλάδες ιατρούς και παρόχους υγείας στο οριστικό λουκέτο και την ανεργία !

Γιά άλλη μία φορά ο ΕΟΠΥΥ και το Υπουργείο Υγείας κουρεύει , μέσω του rebate, χωρίς οίκτο τους παρόχους, με μεγάλους χαμένους τους κλινικούς ιατρούς και τα εργαστήρια ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 1/1/2013!Με μία άνευ προηγουμένου απόφαση ο ΕΟΠΥΥ κουρεύει τους κλινικούς ιατρούς για παρακλινικές πράξεις που ξεπερνούν τα 1000 ευρώ κατά 30% και τους εργαστηριακούς κατά 25% για ποσά άνω των 16000 !Την ίδια στιγμή κουρεύει 20% τις ιδιωτικές κλινικές για ποσά άνω των 500000 ευρώ.Αυτό είναι ΜΟΝΟ η αρχή καθώς ακολουθεί και το clawback το οποίο κατά πληροφορίες θα είναι άλλο ένα 25% – 30% !πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons