Ο ΙΣΑ συμπαραστέκεται στους γιατρούς, για την αποπληρωμή των εφημεριών τους στο ΠΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟΝ»Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των ειδικευόμενων και ειδικών ιατρών του ΠΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟΝ» , για την άμεση εξόφλησή των δεδουλευμένων εφημεριών τους, Ήδη με την από 17/9/2013 επιστολή μας προς το ΠΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟΝ» (για την επιστολή πατήστε εδώ) είχαμε αιτηθεί να πληρωθούν οι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι ιατροί για τις δεδουλευμένες εφημερίες των μηνών Φεβρουαρίου, Μαΐου, Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Πλην όμως οι ως άνω ιατροί παραμένουν απλήρωτοι με

αποτέλεσμα οι ειδικευόμενοι να προβούν σε επίσχεση εργασίας. Η επίσχεση εργασίας συνιστά αναφαίρετο προσωποπαγές δικαίωμα των εργαζομένων, υπό την προϋπόθεση της νόμιμης άσκησής του, δηλαδή της αξιόλογης καθυστέρησης της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων του εργοδότη, ανεξάρτητα από το αν η καθυστέρηση οφείλεται σε δυστροπία του.

Ενόψει των ανωτέρω ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα σταθεί αρωγός και στη δικαστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων των ως άνω ιατρών, διότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες και καλούνται να ανταπεξέλθουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons