Άδωνις: Ποια νοσοκομεία θα «καταργηθούν» στην επαρχία.Δήλωση – βόμβα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή: Σε κάθε νομό της Ελλάδας θα υπάρχει μόνο ένα μεγάλο νοσοκομείο.

Τη δήλωση αυτή έκανε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Καστοριάς του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς-Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου Ευάγγελου Διαμαντόπουλου.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας για το δεύτερο κύμα κινητικότητας των εργαζομένων της υγείας, αυτή τη φορά στην επαρχία, είπε χαρακτηριστικά ότι « έχουμε πει βεβαίως ότι θα υπάρξει και η δεύτερη φάση της κινητικότητας στην επαρχία, αλλά ένα μεγάλο νοσοκομείο σε κάθε Νομό θα υπάρχει», ενώ σχετικά με τη φημολογία που υπάρχει για τη μετατροπή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς σε Κέντρο Υγείας, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μετά από τη δήλωση αυτή, η Αγωνιστική Παρέμβαση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: Επιβεβαιώνεται το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας -κινητικότητας υγειονομικών μέσα από καταργήσεις νοσοκομείων της περιφέρειας. Τα νοσοκομεία που σε πρώτη φάση θα καταργηθούν θα είναι όσα είναι διπλά σε διάφορους νομούς της χώρας(εννοείται τα μικρότερα σε κάθε νομό). Δηλαδή σε κάθε νομό θα παραμείνει ένα νοσοκομείο.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons